tisdag 14 april 2009

När ni gett dom våld, ska vi ge er kärlek

Jag gillar nog att plåga mig själv lite.
Fast jag börjar nog bli lite rädd över att aldrig få som jag vill i slutändan.
Men det är väll så alla vill ha det. Man vill ju alltid ha det man vill.
T.ex. jag har ju aldrig viljat ha någon form av infektion i kroppen.
Men jag har ju nog nu verkat få det.
Kanske ev. i njurarna på köpet.
Jag tror allting handlar om karma. Jag måste göra bra sen kommer jag få något jag vill.
Det första jag ska fixa är du. Om karman då tycker att jag ska bry mig mer om hur jag själv mår än om hur andra mår (är jag kanske lite körd, eller har lite att jobba på!). Jag tror jag blivit en fantastisk psykolog. Kanske en aning deprimerad för jag hade nog gjort det mesta för patienterna hur det än drabbat mig. Men vafan de bästa psykologerna är nog som typ mobiler. Nokia 3310 hr blivit uppgraderad och utbytt 1000-tals gånger!
Menmen, man ska aldrig säga aldrig!

söndag 12 april 2009

I-rony

Jag kan faktiskt knappt någonting om påsken alls om jag ska vara ärlig. Jag har nyss fått i uppdrag att göra en tipsrunda om påsken till min systers 20 årskalas. Det kan ju bli kul. En av de där tipsrunderna alla vet alla rätta svar på utom typ 10 åringarna och mindre för det är ungefär i deras kunskapsnivå skaparen ligger.

Livet är ganska roligt faktiskt, det bjuder på ganska mycket. Tänk bara hur sjukt många småsaker eller fyllesaker som händer och sen leder till så sjukt mycket mer. Sånt som inte betydde ett dugg för stunden! Kul!

Jag trodde faktiskt påsken handlade antingen bara om jesus eller bara om att folk ville ha en ursäkt till att äta godis och dricka alkohol, jag har bevisats fel. Bra hemsida: http://www.pask.sida.nu/