fredag 26 december 2008

Musica. v

Blöö. bloginlägg :D
jga är precis hemkommer från en liten fest. Det va lite skoj ju.

Det mest musikaliska, lyssnade på och det jag ägnat mest kärlek till detta året: The Killers, Yeahyeahyeahs, Athlete, Fibes oh fibes, robbie W, interpool, death cab, 30 seconds, coldplay, damien rice &/samt J E W .

Man blir liksom lite nyfiken på vilka det är egentligen som läser ens blogg, det är ju minst 13 st som har gjort det/ gör det. Man vill ju veta!


tisdag 23 december 2008

Closer

God Jul på världen!
Klockan är nu 00.09 och inte 15.15 eller vad där nu står.

Jag förstår inte riktigt alla de julpessimister som finns därute. Okej att det är en tid när jättemånga känner hur ensamma de är, men om jag nu syftar på de i min ålder i detta landet. Där majoriteten och nästan alla har någon att fira den med. Jag bryr väll kanske inte heller mig så mycket om hela det där med Jesus men ändå. Jag tycker det är super jobbigt, sitta i flera timmar med presentberg och öppna, stress fixa allt det sista dagarna innan, umgås med alla och va trevlig en hel dag (vilket gör att man, iaf jag, blir helt slut) men ändå.
Ändå det är principen, julen är en dag man ska gilla! Så gilla den.

Your gay friend

Efter ett par trötta dagar bestående av film och olika sällskap har det blivit dagen före doppare dagen. Klapparna har väll ganska bokstavligt talat precis hunnit inhandlas. Det verkar dock som om jag är den enda som handlar så mkt julklappar och som att vår familj är den enda som ger bort så sjukt mkt. Får se om julgranen blir översvämmad iår igen.
Nu är det bara att slå in alla med. Klippa, klistra, pilla&skriva.

(meddelande till angelica, jag börjar tröttna på mina mobil-lösa kompisar, FAN- det fungerar inte med FyB/Bild. Bilden krockar med matten och fysiken ligger parallellt med layout.)

Tankebomben till denna gången blir funderingen över hur människan egentligen fungerar. Hur kan man göra vissa saker och intala sig själv att det verkligen är så till en sån grad att man fulltut tror på det själv. Ljuger och lurar sig själv. Samvetslöst och helt socialt inkompetent.

söndag 21 december 2008

All the pretty faces

Frågan kommer, frågan går. Nyfikenheten till svaret återstår. Hur hade det sett ut om jag berättat att jag vill ha dig?
Svåraste frågan lättaste svaret, läskigaste mötet.