lördag 22 november 2008

World Town

Ett till inlägg för dagen. Detta kändes dock tvunget. Det blev ingenting alls med lund, emma var sjuk och de tre Pna från k-krona ställde in men det blir väll karlskrona nästa helg istället.
Sen var man också tvungen att berätta för värden ju (innan nsk hinner) att Ebba Ipsen d.v.s. lucia kandidat nummer 8 blev hlm lions lucia. Grattis till henne!

Ikväll blir det fika sen film med emmsan!

Min lillasyster har blivit lite av en fjortis. Hon har nämligen börjar använda uttrycket Omagad och säger meningar som Rör inte mitt hår jag har faktiskt precis fixat det jag antar att det bästa är när hon försöker sminka sig med tuschpennor! Antar också att det är ett försök att bli sötare (om man kan bli sötare) för till mamma förklarar hon ju att jag sminkar mig för att bli sötare. Världens bästa Isabelle!

fredag 21 november 2008

You better get your grove on

Jag som inte ens är superförtjust i hemma fester. Vi får väll se hur det blir. Men vi får alla hoppas att det blir ngt mer, för ikväll beger jag mig till lund.

Min mamma julpyntar en vecka i förväg, alltid. Det är traditionen. När ingen annan har det ska vi ha det. Alla andras fönster ser normala ut men vi ha de röda gardinerna och julstakarna. Vårt hus finns runt första advent till för att stressa grannarna. Fast jag måste säga jag redan är lite i julstämning!

Alla bloggare brukar väll skriva ngt om sitt liv med. Jag skriver bara att mitt liv just nu består av en växande ångest inför de kommande veckorna innan vi slutar. Jag önskar ibland man hade haft två kroppar. Kanska man hade hunnit allt.

Fresten verkarar det som en inställning här är riktigit fel. Klockan är inte 22.45 utan 07.53

torsdag 20 november 2008

Human

Tänka sig att jag trots att jag inte gillar bdb så mycket kommer tillbaka till verkligheten tack vare den. Jag hade inte en aning om att det var de 20 idag. Det betyder ju 1 månad och 4 dagar tills jolafton. 1 månad minus en dag till jullovet. En och en halv vecka till nationella i matte c, två dagar tills lucia resultatet.


Mitt liv just nu består av Harry Potter vars bok nummer 6 jag läser om och bara ta det lugnt. Känns som om jag förbereder mig för de sista veckorna då jag kommer ta dö på mig själv. Jag kan redan känna hur mycket hela Iaf inte på denna svårighetsgrad. (om jag tänker så nu så gud vad jag längtar till Matte E...


Perfektion finns inte.

tisdag 18 november 2008

Read my mind

Idag läser man det absolut värsta någonsin i norra skåne. Det går bara utför för dagens ungdom. Det är en 11 åring som på frågan Spelar du ofta dataspel? svara, jag citerar "Ja, men det är olika hur länge. Men jag spelar inte spel jag är inne på msn och chattar med kompisar". Jag som tyckte et va sjukt när en 13 åring för två årsedan frågade mig om min msn. Är det jag som börjar bli gammal eller är det barnen som hinner ifatt ungdomen? Inte konstigt man känner sig gammal nuförtiden!

måndag 17 november 2008

10x10

Idag har jag gjort världens snyggaste naglar. Jag troddet verkligen inte först att jag skulle trivas i sånna naglar men det gör jag och nöjd är jag verkligen! Om någon annan vill göra det till ett resonabelt pris är det bara att höra av sig! Det blir en liten bild med faktiskt!Sex and the city är nog något av den bästa uppfinningen någonsin, jag bölar omgång efter omgång till filmen.
Vilka är teckena för galenskap?
- Gå och gestikulera för sig själv när man går?
- Prata med sig själv?
- Böla när folk blir glada, inte bli berörd vid sorgsna tillfällen?
- Ha stalker gener och känslan att vilja förfölja någon känd? (Robbie W)
- Eller varför inte när man får höra massa gånger på en dag att man är efterbliven och om någon ska skjuta en?