fredag 2 januari 2009

Smile

Det är sjukt tillåtet att va lite galen här i livet ibland. Så va det för fan. Som jag hade tänkt säga, då jag trodde det var levnads regeln citatet i tidningen skulle vara, i lucian. Låt ingen och ingenting ändra den du är.
Varför skämmas när man kan må bra?
Varför gömma sig när man kan va längst fram?
Varför inte ta fajten när du blir underskattad?
Varför inte stå upp för sig själv?
Varför försöka få andra att känna skam för handlingen när man själv ingenting heldre hade viljat vara med.
Erkänn alla vill men ingen vågar.
Cosmopolitan får en att vilja ta för sig.
Cosmopolitan är en bra tidning, får en att tänka lite. Eller ja antingen den eller de 5 timmar jag spenderade i frisörstolen idag. Korten tas på söndag. Galet kul!

torsdag 1 januari 2009

Poker Face

Okej. Nyår. Lite udda, ganska mycket skoj, lite galet, lite otippat men det va väll ändå ett ganska bra nyår! Angelica tänk hur rätt du kan ha i dina teorier. Det behövdes bara årets största fest!

tisdag 30 december 2008

GOTT NYTT ÅR

Ganska många impulser, ganska mycket stress och en ganska snål budjet blev resultatet av min nyårsklädnan, inshoppad igår och idag, dagen innan. Det blev inte alls som jag först tänkt men någonting säger mig att detta blev bättre. Så i det sista inlägget för detta året, efter befrågan bilder:





<-Fram






Och Bak->

måndag 29 december 2008

Missförstå mig inte nu för jag gillar verkligen nyår, raketerna, festen, umgänget och allt. MEN om man tänker på de fattiga just nu i Gaza. Jag tror inte att de lägger flera tusen kronor på någonting som ger dem smällar, ljus och rök. Jag tror många i olika u-länder tycker att vi rika, som 99.9% av alla svenskar är, är ganska dumma i huvudet som gör det. Spec de som befinner sig i krigsdrabbade länder.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA

Jag tror inte jag hinner. Jag har en dag kvar. Jag tror det är kört. Det går för alla utom mig somsagt.