lördag 7 februari 2009

Joy Ride

Oj vad ovanligt, kan man tänka sig vad jag är. Iaf 6feb det är väll en av de där vissa dagarna man ska komma ihåg. :)

Running down corridors through automatic doors. Got to get to you, got see this trough. I see hope is near in a plasticbox. En låt så bra så vacker att jag vill fälla en tår varje gång jag hör den. Alla de som aldrig tidigare lyssnat på Athlete! Sök upp, ladda ner, hitta(!) Athlete-Wires. Det är ingenting annat än vackert.

Jag är tom på de dåliga känslorna idag. Det är lite kul för alltid när jag skriver ett blogginlägg brukar det va något lite halvdeppigt/ irriterat. Inte idag. Jag är glad. Jag har ingenting att klaga på, fördjupa mig i eller irritera mig på. Idag ska jag tacka Emelie N med faktiskt. Du fick mig att våga :)

tisdag 3 februari 2009

Lost art

Dessa ytliga människor som försöker få det att verka som att det finns mer under ytan. Att det finns mer än deras inövade poser, skratt, prat, allt från den sidan de själva ser bäst ut ifrån. Finns mer än det lilla de försöker visa världen på publika ställen. Någon som är slående vacker behöver inte göra sig till med vissa poser och vissa sätt att tala för att folk ska se det. Någon som är riktigt vacker kan få andra att känna sig vackra bara av att vara närheten, de får aldrig någon att få dåligt självförtroende eller att känna sig nertryckt. De riktigt riktigt vackra är en sällsynt art. Men tack till de som fortfarande finns. Det är ni som är de riktiga människorna, det är de som alltid är de riktiga vännerna.


Ibland är vissa människor dåliga, dåliga för andra. När dom är dåliga för mina kompisar då blir jag sur. Jag är sur.

måndag 2 februari 2009

Adore You

Jag gillar livet som det är just nu! Riktigt mycket.