torsdag 5 mars 2009

taken

Ligger här galet uttråkad, fortfarande i soffan och tänkta ta tag i mitt liv lite. Jag antar att det a lite för längesen jag spenderade pengar för det va nu dags att internetshoppa. Tittar runder lite i modebloggar och hittar jättefina nya kläder av mitt favorit märke och min favorit affär monki. Men för att kunna gå in på monki's hemsida måste man ha adobe flash media player 10.0 (eller något sånt) OCH eftersom detta är min skoldator har inte den det och jag kan inte installera det. Jag brukar aldrig klaga på skoldatorn men den har precis hindrat mig från internet shopping och ett glädjerus. Så nu blev jag lite sur igen. Jag tror jag ska lösa det genom att gå och slita sönder ett par jeans istället.



Så då blir det ännu ett par skor idag. (Eftersom jag har ingenting annat att göra). Dessa blev kärlek i första ögonkast och av någon anledning lyckades jag gå förbi dem varje varje dag uppe i sthlm. Vart jag än gick.

Control

Du vet det gör sådär nästan ont. Det är hemskt och helt underbart.


jag har bliviy kär. Jag har tittat och spanat in det i evigheter, tittat på liknande varit extremt nära på att göra ett move har dock aldrig hänt. Någonting sånt där man alltid ångrar att man inte gjort någonting åt när man haft chansen. Okej. Jag överdriver som fan. Men jag hade verkligen viljat ha dom :)


onsdag 4 mars 2009

clumsy

Lika trött som man blir på alla tjejers tjabb blir man på de som tjabbar om tjabbet. Palla bry sig om sånt. Har man inget liv har man inte och då ska man bara tycka synd om de som snackar för att de inte har bättre saker för sig att göra.


Precis när man blivit frisk från feber-influensan jag råkade ut för får man en liten maginfluensa istället. Det har gjort mig sängliggandes en hel dag. Eller säng och säng jag har legat i soffan hela
dagen och tittat på tv. Jag är nyttig.





You got me slippin', tumblin', sinkin', crumblin'
Clumsy 'cause I'm fallin' in love
Jag vet den räknas väll som gammal nu men den är söt! Oh!

måndag 2 mars 2009

crazy

Herregud vad jag blir trött på detta. Vissa som idag träffat mig har bevittnat mina vredes utbrott, även kanske vissa som bara råkat passera i rätt tid i korridoren. Hur fan ska man tolka allt? Kan man göra någon mer förvirrad än vad lilla jag är just nu. Tänk om det funnits människor som bara hade velat ta hand om en och bry sig om en istället för att leka lite så man själv får skoj. Lite dumt tänkt, då faktiskt min första tanke var att leka runder lite och ha lite skoj själv. I min värld är det bara tillåtet för mig att göra så. Emelie jag kan säga att jag nog inte kommer ha brist på samtalsämnen imorn. (!)


Det tog mig två hela sjukdagar att städa ur min garderob. Framkommet är det att jag nog köper lite för mycket kläder. För även efter en storrensning och 3 slängda kassar med gamla kläder får jag inte plats med allt. Då tål det att nämnas att jag har 5 stora byrå-lådor och en öppen garderob med 4 utdragbara ganska stora lådor och en lång rad till upphägning. Hurra för kläder... (!) Även alla skor letades upp, kom fram till antalet 40 funderar på ett nyårs löfte detta året med en säker ökning i antalet. Jag mår som bäst av rätt skor.