fredag 20 mars 2009

drop in the ocean

Jag vill ju bara ha det lätt. Jag vet inte om jag orkar med det. Jag vill ha bara en liten bekräftelse att det aldrig blir så igen. Att nu är det bra. Fan vad jag är trött. Jag är trött fysiskt, psykist, på skolan, på mig själv. ect.ect. Men vafan, upp med hakan. Det finns ju några saker jag ej vill ha bort, det finns ju några människor jag aldrig kommer säga nej till. Det finns ju vissa helt underbara dagar man aldrig viljat byta bort. Det finns ju dagar man inte inte behöver anstränga sig alls. Massa dagar med min nya hobby- fika på madrix. Ni finner mig där på vardagarna med en kopp te i handen och en chokladcookie, risboll eller passionspralin på tallriken.
Godnatt. Nu ska jag ut.

torsdag 19 mars 2009

TingelingTingeling

Måste säga det att hela det här rysslans vs. sverige, Tingeling vs. stolthet & HIV vs. bidrag är helt galet. Jag tar mig friheten att kalla ryssland för ett galet land!!

Tingeling Tingeling, come on baby shake that thing
From the Globen to Beijing, come on baby shake that thing!

Jag vill så himla gärna gå fram till flickan och berätta att hej du! Din blogg är helt fel, du har fel i den och det är den absolut tråkigaste, mest meningslösa blogg jag någonsin läst.
Förhoppningarna går nu mot att jag inte gjort bort mig för att någon tänker liknande om min...

tisdag 17 mars 2009


Jag nämnde dansen som gick mot golvet och kände att det behövdes ett bildbevis. Dansa som oss!


Min underbara helg har alldeles precis tagit slut och herregud vad jag längtar tills det är dags för nästa helg.

Och jag längtar jag längtar men jag vågar inte längta. För när jag längtar kommer det förhinder. Ju mer jag längtar desto hårdare tar jag det när det kommer. För i mitt liv kommer de alltid.


Jag orkar inte vara ovänn med någon jag aldrig i hela mitt liv varken pratat med eller ens hälsat på. Vad är problemet? Fördomar är falska. Alla jag aldrig pratat med är varken mina vänner eller ovänner. Dom är ingenting tills första hälsningen kommer. Då fattar jag min åsikt... Punkt slut.

måndag 16 mars 2009

sexed up


Vi alla älskar det, ingen pratar om det. Låt oss göra människan officiel. Skippa konservatismen och de dömande handlingarna/ tankarna. Alla har rätt till allt, under samma principer med samma konsekvenser. Jag har sagt det innan (oftast i icke nyktert-tillstånd) jag säger det igen. Detta är bra för folket!!! HEJJA sf!
(detta var första gången i mitt liv jag använt mig av uttrycker SF (2:dre), inte illa..)

söndag 15 mars 2009

Call on me

Ge mig mer. Jag vill ha allt. Allt du kan. Allt du vill. Allt du har.

Efter en flaska vin. Finns det inga hämningar för tjejerna. Call on me i högtalarna och dansen går mot golvet. Häva sig över hinder påvägen ut. Skrik till alla som tar från en, låt dem inte förstöra kvällen. För sålänge det finns en låt som spelas är vi nöjda! Dansa timme in timme ut. Tack för en bra kväll kära tjejor :)

För mycket. För lite. Lagom men aldrig nöjt. Ge inget, ge allt, ge lagom.