tisdag 10 februari 2009

Spaceman

Lite lagom förvirrad. Planerar, ringar in, tänker efter & bestämmer vad jag ska göra. Sen bara sitter man där i sin fåtölj, tänker, pillar med den nya mobilen, lägger över massa nummer och vips så är tiden dags för att bege sig. Timmar som bara försvann. Timmar jag verkligen skulle lagt på att plugga lite matte. Iallafall räkna ett mattetal. Men icke. Det är inte tillräckligt underhållande.

Nu är det såhär att jag kan skicka sms igen va! Jag har även nytt nummer (för tredje gången). Jag tänker inte skriva mitt nya nummer här för riktigt så dum är jag icke. MEN om ni har mitt senaste nummer så är den enda skillnaden mellan det nya och det gamla att de två sista siffrorna nämligen 23 ska bytas ut mot 34.

Jag längtar till en härlig lunch och jag längtar en mysig dag.
<3

måndag 9 februari 2009

Wires

Säger hejhej till världens mest osäkra själar.

Så ska jag till Jämtland. Ingenting man hade kunnat tro! Hänga där i en vecka. Träffa seglar vännerna. Frysa röven av mig, eftersom jag alltid fryser, och stå på skidor för första gången i hela livet! Jätteärligt talat är jag inte jätte sugen på det. Att bara va hemma en vecka och umgås med de som finns här och de man vill hade varit helt underbart. Men efter ganska mycket påtryckning av mor min så bär man av dit istället. HejSvej Skåne. Åker fredag 13 hemma lördag 21de. Jag längtar till lördagen för jag vet vad jag kommer sakna.