torsdag 12 mars 2009

just dance!?

På tisdagen beställde jag genom internet ett stycke skor och en styck kavaj. Idag åkte jag till kristianstad och kom hem med ett stycke skor och en styck kavaj! Det är lite lyckat. Måste hitta nya saker att köpa! Men har man en passion och en sak som gör en glad har man :)

Kelly hon har helt tappat suget. Hon känner det att festhöjaren är nog ingenting för henne kanske. Saker är bra i små mångder men hennes mängd har nog miskat. Förritiden hade hon suget vecko in vecko ut, dag in dag ut. Men vips det är borta. Kelly hon ska nog ta och lugna sig lite. Fokusera på träning för det hon nu satsar på är att bli lite mer fit for fight. För det är aldrig dåligt det. Så nu ska hon iväg och biffa. Ni ser en ny "kvinna" imorn!

tisdag 10 mars 2009

Speak love

Förvirra, förnya, förbättra.
Hemma helt slut, världens sämsta prov, fika & dans.
Sitter här så galet nervös. Jag är rädd för några få ord. Jag orkar inte igen. Det är lite för jobbigt. Det ska inte vara jobbigt. Varför har man inte världens fritid och frihet så man slipper sakna människor. Och varför har man känslor. Dom förstör så himla mycket. Kan kan nästan skylla allt dåligt i hela världen på känslor. Allas känslor kring ett eller annat ämne. Fan vad jag har fjärilar i magen. Flyg iväg.

dont speak love

Dove vill i sina reklamer säga att vackert dör aldrig, alla former är vackra o.s.v. När de gör det visar de lika många fördomar. Ingen säger att det är fult med en päronformad kropp men eftersom deras anti-fotomodell reklamer använder sig av päronformade lite större kvinnor säger dom samtidigt att detta anses inte som vackert. Ingenting är fult, farligt eller dåligt förns man själv låter dem/det bli det.

måndag 9 mars 2009

I miss you- återförnandets

Idag fick jag låna tidningen veckorevyn av kära Isabel. Jag har de senaste två dagarna stått i ett val jag bara inte kunnat bestämma mig för. När jag kommer till slutet av tidningen och horoskopen, som jag i normala fall inte brukar förlita mig på något extremt, finner jag min lösning. Mitt horoskop:

Du känner dig en smula hängig och längtar efter att våren ska komma igång på allvar. För att få lite mer fart på tillvaron satsar du på nöjen och vänner. Det är en god idé, allt som får dig att slappna av och skratta hjälper dig att hitta nya krafter. Sena nätter lönar sig just nu.

Då det hela stämmer in fruktansvärst på mig så får detta mig att följa mina kära klasskamraters råd. Denna helg satsa inte på det som ger dig ångest satsa på att umgås med oss. Vet ni vad. Det tänker jag göra för jag behöver en sen natt mer. Eller två.


söndag 8 mars 2009

fleetfoxes

Min lycka blir överväldigande då jag tittar mot mitt fönster och ser att min blomma har fått en blomma! Det brukar bara vara grönt och lite halvvisset men nu har det kommit en liten! Det är ju kul att veta att man lyckas hålla någonting vid liv iallafall...



Man får vara ledsen men inte för ledsen, man får vara glad men inte för glad, man får må bra men inte för bra. Sånt här är inte till för mig.



Kelly nykterist och nyttig!?