lördag 6 december 2008

Fever

Jag hade verkligen viljat baka kanelbullar idag. Det känns som om lucian pajjar mitt onyttiga liv lite! Då var det visat. Jag som sitter här extrem ofräsch och medgårdagens smink på mig ska om ca 50 min infinna mig utanför hlm-kyrka och träna med lussorna. Jag hoppas bara att vi får chansen till lite mat väl där. Eftersom mina föräldrar åkte till gbg och lämnade ett tomtkylskåp och två döttrar bakom sig.

Jag försöker gilla min dator men mitt undermedvetna hatar nog den. MSN-relationer in my heart.

torsdag 4 december 2008

wishing you were here

Hallelujah
Ooo I feel good

And I lalalööv Harry Potter.

onsdag 3 december 2008

Your face is the map of the world

Varför hamnar jag alltid i den mest efterblivna klassen i skolan? Varenda termis är rektor/vice rektor inne i klassrummet och klagar.
Ettan då va det folk som eldade i klassrummet, TV gick i sönder, dörren tog vi sönder, vi lurade alla teknikklassare att de skulle samlas i aulan för ngt prat med rektorn (kommer inte ihåg), vi var ökända av lärarna och de frågade om vi va den där T1a klassen. Det va bara tjabb hela tiden eller bara folk som satt vid datorn hela lektionen ut. Eller varför inte lämna datorerna framme så att Björn kommer och tar dom eller ommöblera så att varenda lärare och ngn gång Björn fick komma in och säga till oss att vi fick faktsikt inte ommöblera. Glömma fönsterna öppna över natten, glömma dataskåpet öppet eller bara glömma klassrums dörren öppen.

Nuförtiden är du ju iaf bara tjabbet man får höra om, vår klass vet inte hur man håller tyst. Ingen av oss vet det faktisk.

Jag önskar mig i julklapp att jag ska lära mig stava.

söndag 30 november 2008

All I need

Hej! Mitt namn är Kelly Johnsson. Jag är 17 år (gillar dock att tro att jag är 18 för det är en bättre ålder). Civilstatus= 0(fri som en fågel). Bor hemma med relativt stor familj. Har en hund, en doberman, som heter Laika och två katter som heter Baylies och Tequila. (Gillar långa promenader i regnet och att titta på solnedgången sittandes på en strand under en filt(???), jaja.) Har ungefär lika många bästa killkompisar som bästa tjejkompisar. Jobbar på en restaurang jobbade innan som simfröken men den senaste helgen där var även min sista (Hallelujah). I Idol hejjar jag på robin, mest för han påminner om en annan jag kände förr i tiden och för att han har idas brors gamla kross. Är (relativt)-hemligt kär i Robbie Williams. I julklapp önskar jag mig biljetter till oasis konsert. Mitt rum är rosa och jag avskyr det. Önskar även mig färg till rummet i julklapp. Bästa julklappen hade dock varit med ett chipat PS2 el. 3. Just i nuläget vill jag att någon ska ta mig ut på en kopp med glögg.

Hipp-Hurra jag ska ha födelsedags kalas!

what have I done

För första gången känner jag av någon anledning inte för att åka iväg och jobba på infinity. Har legat i sängen i en timme för mkt nu. Så nu blir det väll upp och stressa. Så himla bra av mig att lata mig. Fan det händer inget i mitt liv just nu. Jag har ju ingenting att skriva om men känner mig ändå tvungen att skriva. Aja. Trailern till Harry Potter är ute, det gjorde mig sjukt glad. Den kommer dock inte ut på bio förns till sommaren och det gjorde mig ganska mkt mindre glad. Men jag antar att jag då kommer hinna läsa 7an igen innan och det är väll bra på sitt sätt.
Fest på fredag !?


Vad meningslöst detta blev