lördag 15 november 2008

In this world

Så jag föreställer mig ett bröllop och så jag tänkt ett bröllop ska/ser ut är ungefär som i amerikanska filmer med de jättestora ceremonierna i kyrkan som sedan leder till en jättestor bröllps fest med massa massa människor, i ett tält, utomhus, blommer över allt och bruden byter klänning minst en gång under dagen.
Min verklighetsuppfattning är helt förvrängd! Det är absolut inte på det sättet det ser ut eller går till. Iaf inte i de flesta fallen. I lilla hlm kan jag tänka mig att det blir att man hyr en stuga typ ignaberga, bjärnum bygdegård (som vi va i idag), göingehuset o.s.v.
Tänk vad verkligheten kan slå en i ansiktet bara av att vara på ett bröllop. Men som det redan är sagt ikväll, det är under speciella tider folk gör sig själva mest skada. Det är då de reflekterar över sina liv. Ikväll reflekterade jag över mina bröllops drömmar. Men tro mig när jag säger att det ska ta lång tid innan något sånt händer. Jag vill ha det overkliga, det stora, pampiga amerikanska film bröllopet när det är dags. Kanske för att det är svårast att förverkliga? Det är ju sån jag är! (jag är inte värre än Michelle. Hon sitter och tittar på bröllopsklänningar, tårtor och pratar med mannen sin)

Andra intressanta saker sagda, eller kanske det mest intressanta under hela källen. Vilken och hur många av dagens ungdom vågar egentligen följa sitt hjärta och inte ändra sina egentliga begär och viljor för att tillfredställa andras tankar om en. Verkligen våga vara sig själv.

Friends- lyssna till ditt hjärta http://www.youtube.com/watch?v=jvCnzlsCX_A

torsdag 13 november 2008

When you were young

Jag håller på att bli galen på mig själv.

Jag heter Kelly
Jag är om ca 18 timmar 17 år
Jag älskar förbjudna saker&regn
Jag hatar blod&mesighet
Jag är 170cm lång, eller iaf vill jag vara det

Imorgon ska jag gå i skolan, jag ska sluta skolan, jag ska hem till emma innan festen, jag ska till festen (Denis 18 års kalas), sen någongång ska jag väll hem med.
Sen på lördag ska jag jobba i simhallen på morgonen, direkt efter det blir det släktkalas och direkt efter det blir det servitris jobb på ett bröllop!

Idag njuter jag av att ha en helt tom dag i kalendern. Jag längtar tills den dagen jag har en hel oplanerad vecka framför mig.

onsdag 12 november 2008

All these things that I've done

Jag vet inte vad som har hänt med mig faktist. Jag har typ blivit mer mänsklig av någon anledning än vad jag va innan. Jag bli chockad över vad jag själv gör. Jag vet inte vad jag är. Jag är ganska förvirrad med, iaf hah.
Jag tror jag någongång i mitt bloggliv nämnt något om mina alldeles för höga krav. Jag söker något nästan onåbart. Jag eftertraktar det icke tillåtna och flyr det sega.

Idag blev jag överlycklig (är fortfarande överlycklig) och det är nu bevisat att mina kunskaper i fysik jojjar lika mycket upp och ner som de flesta tjejernas vikt i denna ålder.
Leffe in my <3

Jag har tidigare aldrig nykter sagt till folk (utöver klassen) att skicka ett sms i min förtjänst. Röstningen stängs ju liksom nästa torsdag och det som allt annat i livet är ju läskigt. Så nu med risk för att skämmas:
Lucia(mellanslag)kelly
till 72246




Självporträtt, det blev ju nästan lagom likt!

tisdag 11 november 2008

Bold as love

Idag har varit en jobbig dag. Väldigt jobbig dag. Klockan är nu kvart över 5 jag kom hem för en halvtimmesen och idag har har jag haft tre lektioner. Då kan man ju tänka sig att det egentligen var en ganska slapp dag men ack nej. Dagen började med 4 timmars skrivning i svenska, lång lunch vilket ledde till engelsk lektionen och prov på boken sen hål timme som ledde till psykologin och socialpsykologi provet. En dag, tre lektioner, tre prov. Men livet leker.

Om tre dagar fyller jag år, om någon timme ska jag gå med emelie till dansen. Jag har nu inte prov på två veckor och det förtjänar vi fan! För sen efter de veckorna är det nationella i Matte C samt provbanksprovet i Fysik. D.v.s. ett prov på hela Fysik A.

Lucia röstningen avslutas på nästa torsdag. Så se för fan till att rösta nu haha. Nej rösta på vem ni vill bara ni röstar lite! Det är för välgörande ändamål!!!! :)

KELLY BELLY KELLA

måndag 10 november 2008

Come Undone

Min värsta mardröm har slagit in. Som alla vid detta laget antagligen vet är jag livrädd för fjärilar! Och nyinflyget från Ryssland är den nya blodsugande fjärlissorten. Och nej det är inte skitsnack någon talat in mig i för att skrämma mig det är sant... En blodsugande fjäril från ryssland har nått sverige.

Jag ska se Oasis tjlalalala, jag ska se oasis tjalalalla!!!! Biljetterna köps ikväll. Det finns kvar och jag är typ superlycklig. Kommer bli så bra! Men jag får skippa milliencolin/ neverstore konserten för detta och bullet for my valentine kommer icke heller bli av. Men jag får Oasis!!! :D

Jag har massa att plugga idag har nämligen två prov imorn, en fyra timmars skrivning i svenska och ett socialpsykologi prov. Men jag har som vanligt inte ro till att sitta och plugga! Jag har koncentrationssvårigheter. Kanske inte har bevisat rent medicinskt att det är så men jag vet. Jag pratar hellre än att plugga. Jag tror jag pratar för mycket.

problemjag<3

söndag 9 november 2008

I predict a riot

DU ÄR JUST NU:
glad -alltid, eller typ.
arg - jag har agressionsproblem
törstig - på te
kramsugen - jaaa :D
taggad - för sängen/ sova
pepp - Alltid
hungrig - naturgodis eller popcorn
frisk - definiera frisk
irriterad - på hostan är jag
uttråkad - relativt, eller ganska extremt annars hade jag aldrig bloggat detta.

SENASTE:
du pratade i telefon med - mamma
du pussade - ....
du åkte bil med - johanna och hennes mor
du gick promenad med - rebecka
du msnade med - filip.m
du spottade på - eftersom det är min hobby att spotta på folk kommer jag inte ihåg.
du fick ett samtal av - Idas pappa
du fick sms av - emmapemma

Om ni känner för att fälla en tår titta på reign over me
om ni känner för att hoppa upp&ner, längta till sommaren och dansa lyssna på moneybrother- just another summer
För att sörja kärlek, salem al fakir- dreamgirl
känner för att upptäcka något bra i metalcore, bullet for my valentinte- room 409
udda dans, M.I.A.-Kala
Få en puss, Tiger Lou- You Can´t Say No To Me (krävs att man är med någon)
ta det lugnt, Firefox AK- The Draft
Få mig kär, Robbie Williams- Come Undone

strawberry swing

Igår va jag hos Emma, skulle inte sovit där men det blev så tillsisst. Det gör att jag denna natten har sovit runt eller nästan 4 timmar, eftersom jag låg och hostade ett par timmar innan jag kunde somna. Jag sjöng singstar när meningen va att jag skulle vila rösten. Men VEM kan motstå Robbie Williams!???? Inte jag iaf...
Emma fes i singstar micken. Jag va tvungen att säga det med. Och antagligen ska pigga hesa jag snart iväg och jobba. jippy...

Jag söker en torrent sida med musik från yeahyeahyeahs för varken btjunkie eller piratebay har och jag håller på att bli galen. Det hade ni med blivit om ni varit utan det bandet så länge som jag har nu.

Igår hade jag med mig en alladin ask. Så när jag låg och försökte sova men kunde inte tänkte jag på en sak. Körsbärslikören har blivit lite av aladins signum. Ingen gillar dem ändå har man kvar som och byter borts Kellys favvis, fransknougaten. Det är lite kasst.