lördag 8 november 2008

Weird Fishes

Jag är sjuk. Eller inte sjuk men sjukligt hes. Det är vad som händer när man blandar förkyldning/ sjuka med studentkomitee plikterna. Fresten va studentfesten bra! Det enda lite misslyckadet va ju att handfatet gick isönder. Så mitt tips till alla nu är att om ni ska ha sex på toaletten(!) ha det då på toastolen och inte i handfatet för det händer ofta att den precis som i torsdes bryts av helt och det börjar spruta ut vatten. Vi vet inte än vem det var.
Iaf jag är sjukligthes och det har gjort att de första 3 lucia uppträdena så får jag stå och mima medans alla andra sjunger och tackvare detta fick vi göra massa ändringar med. Jag låter som en man.

Jag börjar få vinterkänslor. Jag har börjat uppskatta vintern nu den senaste tiden. Den är den mysigaste årstiden trots att det är den kallaste.

Nu ska jag vara tyst hela dagen framtills ikväll för att vara tyst när man är med tjejerna i klassen passar inte in. Lyssna på min älskade musik, titta på någon lite underbar film.

http://www.youtube.com/watch?v=ukythkK4EPQ
K

onsdag 5 november 2008

triumphant

Så idag är näst sista dagen av de dagarna jag kallar jobbiga denna veckan. D.v.s. de enda icke jobbiga är fre, lör, sön. Helg dagarna! Imorn är min intervju i tidningen det är lite läskigit. Fast ännu läskigare är det att jag har fysik prov imorn. Imorn är det också ännu en sångträning med lucian, det är fika med emelie och det är studentfest. Som jag faktiskt ska på eftersom jag är med i studentkomitéen.

Undersöknigar säger att alla människor ser sig själva 20% fulare än omgivningen. Om inte 20% fulare så har man i vilket fall som helst en sämre självsyn än folks syn på en. Det jag då undrar är hur det är med de människorna som har så galet högt självförtroende att folk tycker det gör dem fulare. Mycket fulare. För de flesta håller väll ändå med om att personer som har nästan äckligt bra självförtroende & som tror dem är bättre och snyggare än alla andra inte är spec attraktiva. Om man inte håller med kanske det är så att man söker en likasinnad själ?
Hur som helst det jag försöker komma fram till är att vetenskapen inte alltid stämmer. För hur kan man sätta ett vetenskapligt mönster på den olika människans smak? Att alla tycker olika är det som skapar ett samhälle. Ska man förstöra allt med vetenskap?

tisdag 4 november 2008

Another way to die

Dessa kommande dagar är bra med ändå suger dom. Jag har ton i skolan men orkar inte, men måste! Det är massa lucia massa i skolan, dans, studentfest (jag är med i student kommiteén) + att det är mina favvis tv program på kvällarna och dom är fan högprioriterade! OCH på torsdag kommer min intervju ut, hur läskigt är inte det? Ett försmak är att jag nu publicerar min rädsla för fjärilar. Mamma tyckte det va knäppt att jag sa det till nsk tanten!

M i n a h j ä r n h a l v o r k r o c k a r h e l a t i d e n

Glad att vara här, älskar fan att åka men hatar ett förväl.